Jobbe med meg

Ofte stilte spørsmål

Terapi er en behandlingsform som kan hjelpe for en rekke psykiske utfordringer, og det finnes flere ulike terapeutiske tradisjoner.

Felles for alle tradisjonene er målet om at klienten skal få hjelp til å forstå seg selv bedre, og leve et mer tilfredsstillende liv. Den vanligste formen for terapi er samtaleterapi, hvor klienten og terapeuten snakker sammen for å utforskeproblemene klienten kommer med. Det som skiller den terapeutiske samtalen fra andre samtaler er blant annet at den skjer i et fortrolig rom hvor terapeuten har taushetsplikt for det som blir sagt. I tillegg har terapeuten mye kunnskap om hvordan mennesker fungerer, og terapeuten kan tilby noen øvelser og teknikker som kan vøre nyttige.

Grunnlaget for all terapi er et godt samarbeid mellom klient og terapeut. At du opplever deg forstått, respektert og ivaretatt. Vi sier gjerne at terapeuten er ekspert på å skape gode prosesser i retning av endring, og at klienten er ekspert på seg selv. Terapeutens jobb er å legge til rette for trygge rammer for prosessen, og hjelpe klienten videre der de står fast. (kilde: institutt for psykologisk rådgivning)

750,- kr per konsultasjon for voksne, og halv pris for studenter. Etter den første samtalen, som er gratis.

Jeg tar imot både kvinnelige og mannlige pasienter.

Gratis konsultasjon

Förste konsultasjon er gratis så du kjenner om dette er rett for deg. Jeg tilbyr og videokonsultasjon dersom det er önskelig.